UNIKA OMSLAG

stabel-copy

heangertiltorre

Bogens smudsomslag blev serigrafitrykt i 150 nummererede eksemplarer af Christian Elovara Dinesen og Lasse Korsemann Horne. Forsidens og smudsomslagets motiver er tegnet af Christian. Serigrafitryk på spray og acrylmaling. Bøgerne med disse håndtrykte smudsomslag blev alle solgt for kr. 349,95.

lints2

lints

1 x Lints. Acryl på papir tegnet af Lints (se mere på www.flickr.com/photos/lints) til 1199 kr.

dambo

Dambo. Plakat om bog – Plakaten er en stor 120 x 84 cm farverig mønster illustration, der viser næsten 300 forskellige “typografier” der alle siger “Happy”. Alle er bygget op om det samme dogme “hvert bogstav skal være et valg, ud af præcis de samme brikker i en geometrisk indelt kvadrat. Plakaten er lavet i 100 nummererede og signerede eksemplarer til 399.(se mere på www.myspace.com/250birdhouses)

anders1

anders2

3 x sort/hvid. Tush og blyant på papir tegnet af Anders Reventlov Larsen (se mere på www.stopactinghardcore.blogspot.com) til 1999 kr stykket.

anders3

hmn-serigrafi2

hmn-serigrafi

Bøger med serigrafitrykte omslag med illustration af HuskMitNavn i et oplag på fem farver a tyve styk i alt 100 bøger nummereret til 349,95 kr.

hmn

hmn2

HuskMitNavn har udsmykket et håndtegnet omslag til bogen. Omslaget er i sig selv en lille fortælling om gadekunsten. Denne
bog blev solgt for kr. 2.500,00.